21 Mart 2010 Pazar

7 Yıldızlı WC




Sorun

Para ödediğimiz umumi tuvaletlerde hizmet kalitesinin çok çok düşük olması. Tuvalet kağıdının genellikle bitik olması. Sifonun isteksiz çalışması ya da çalışmaması, alafranga tuvaletlerde paçaya çalışması. Sabun yerine sabunlandırılmış su kullanılması.


Çözüm

Hizmet kalitesinin kademe kademe arttırılması.


Birinci kademe; tuvalete kitaplık konması, kollu-çevirmeli-laylon klozet kapağı örtüsü. Birinci kademe için bu yeterli çünkü zaten bunlar; sifonun düzgün çalışması, bitmeyen kuru tuvalet kağıdı, sabunlandırılmış su yerine gerçek sabun kullanımı gibi temel şeyleri saymazsak, paralı bir tuvaletin olmazsa olmazları. (1 TL, pahalı değil canım, sıfırıncı kademe bile 50 kuruş-75 kuruş)


İkinci kademe; birinci kademedekilere ek olarak, tuvalet kapısının arkasına minik bir ekran ve kesintisiz Türk Filmi yayını. Popoya ılık tazyikli su. Klozetin daima sıcak kalmasını sağlayıcı oturan hostesler. Ses ve koku geçirmez duvarlar(Bu ikinci kademe için çok da şart değil). (3 TL)


Üçüncü kademe; Tuvalet kapısının arkasında sadece ekran değil, bir de internet bağlantısı (Bu kademede adult sitelere kapalı). Laylon klozet kapağı ve ısıtıcı hostes yerine halk arasında köpük dediğimiz, strafor türü yumuşak ve tek kullanımlık bir malzeme. Sabunun yanında jöle, diş fırçası, diş macunu, parfüm, krem, poposil(Islak hoş kokulu mendil), traş seti, cımbız vb. malzemeler. Üstü açık sigaralı bölüm. (6,5 TL)


Dördüncü kademe; üçüncü kademedeki herşey artı şunlar; Müşteri tuvaleti temiz bırakmak zorunda değil, o kadar para vermiş bi de fırçalamakla mı uğraşacak? Biz hallederiz. Doktorların "Her gün aynı saatte tuvalete çıkmak bağırsak sağlığınız için önemlidir!" uyarılarını dikkate alarak tasarladığımız randevu ve abonelik sistemi. İsteğe göre içecek servisi, binbir çeşit sigara. Zor durumlar için fitil. Acil durumlar için bir telefonla bulunduğu yerden alıp, gideceği yere servis hizmeti. Ve varsa (Elbette terbiye sınırları içinde kalmak suretiyle) müşteri özel istekleri. (10 TL)


Beşinci kademe; daha ne olsun demeyin! Sıcaktan kavrulduğunuz bir yaz gününde, ah bi duş alsam da serinlesem dediğiniz bir anda, yoldan geçerken hayalini kurduğunuz duşu görseniz fena mı olur? Hem de bedeninize uygun iç çamaşırı, saçınıza uygun şampuan çeşitleriyle... (20 TL)


Altıncı kademe; Daha ne olsun?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder